Feyenoord Keeperskampen 2023

Lijkt het jou(w) (zoon/dochter) leuk om te keepen en te schitteren bij Feyenoord? In het zomervakantie worden er voor jongens en meisjes vernieuwde Feyenoord Keeperskampen georganiseerd op Varkenoord. Voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 16 jaar is het mogelijk om deel te nemen in voorjaarsvakantie of meivakantie. 

Wat is het programma?

Tijdens de Feyenoord Keeperskampen staat een gevarieerd programma centraal, waarbij verschillende diverse specifieke keepersonderdelen aan bod komen. De trainingen staan onder begeleiding van gediplomeerde keeperstrainers. De ochtenden staan in het teken van specifieke keeperstraining, waarbij in de middag keepers ook zullen aansluiten bij de deelnemers van het Soccer Camp voor verschillende afwerk- en partijvormen.

De Feyenoord Keeperskampen zijn 2-daagse edities tijdens de schoolvakantie. De deelnemers zullen dagelijks van 9.00 uur - 15.00 uur Feyenoord trainingen beleven. De kosten van deelname aan de Feyenoord Keeperskampen (2-daagse) zijn € 209,-. De kosten voor het Feyenoord Keeperskamp 3-daagse bij v.v. Nieuwerkerk bedragen € 249,- De keeperskampen zijn inclusief een compleet tenue (shirt, broek en sokken). Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraardjes ontvangen 5% korting op aanmelding door het persoonlijke relatienummer in te vullen onderaan het inschrijfformulier.

Wat kunnen deelnemers verwachten:

- Een Feyenoord Keeperskampen tenue (shirt, broek en sokken)
- Begeleiding van gediplomeerde keeperstrainers
- Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
- Vernieuwd veld-, en animatieprogramma

Bij vragen of opmerkingen kan er gemaild worden naar: soccerschools@feyenoord.nl 

 

player

Locaties & data

Varkenoord
Varkenoord
Olympiaweg 280, Rotterdam
19-10-2023 / 20-10-2023

Partners

WANT_TO_BE_SPONSOR