Feyenoord Soccer Camps 2023

Lijkt het jou(w) (zoon/dochter) leuk om te voetballen en te schitteren bij Feyenoord? In de zomer en het najaar worden er voor jongens en meisjes vernieuwde Feyenoord Soccer Camps georganiseerd op Varkenoord. Voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 16 jaar is het mogelijk om deel te nemen in schoolvakanties. De edities zijn dagelijks van 9:00 uur - 15:00 uur.

Wat is het programma?

Tijdens de Feyenoord Soccer Camps staat een gevarieerd programma centraal, waarbij de deelnemers zullen schitteren tijdens verschillende techniek,- partij,- en spelvormen. De trainingen staan onder begeleiding van gediplomeerde en enthousiaste trainers daarnaast is er bij de meeste edities een rol weggelegd voor een oud-speler van Feyenoord die tevens vanuit deze achtergrond en ervaring de kinderen tips bijbrengt. 

In de herfstvakantie wordt er een 2- en 3-daags Feyenoord Soccer Camp georganiseerd op Varkenoord (Jeugdcomplex van Feyenoord). De kosten van deelname aan de 3-daagse in de herfstvakantie zijn € 249,- en de kosten voor het 2-daagse Feyenoord Soccer Camps zijn € 189,- De Soccer Camps zijn inclusief een compleet tenue (shirt, broek en sokken). Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraardjes ontvangen 5% korting op aanmelding door het persoonlijke relatienummer in te vullen onderaan het inschrijfformulier. De editie bij SC Stiens in de zomervakantie kost € 179,- per deelnemer. 

Wat kunnen deelnemers verwachten:

- Een Feyenoord Soccer Schools tenue (shirt, broek en sokken)
- Begeleiding van gediplomeerde trainers
- Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
- Vernieuwd veld-, en animatieprogramma

Bij vragen of opmerkingen kan er gemaild worden naar: soccerschools@feyenoord.nl 

player

Locaties & data

Varkenoord
Varkenoord
Olympiaweg 280, Rotterdam
16-10-2023 / 18-10-2023
Varkenoord
Varkenoord
Olympiaweg 280, Rotterdam
19-10-2023 / 20-10-2023

Partners

WANT_TO_BE_SPONSOR